Studio Videochat Lady Million

Studio Videochat LadyMillion

lady-million-studio-videochat

Am facut o promisiune

Sa fim indragostiti de meseria pe care ne-am ales-o. Sa iubim cu pasiune, noi mai intai, Studioul de Videochat LadyMillion, si sa aratam modelelor de videochat un loc in care videochatul de calitate se face din placere si astfel castigurile sa fie impresionante.

Sa oferim un serviciu de calitate. Sa intelegem ca orice model de videochat, oricat de diferite, inteligente si de atractive ar fi, trebuie insotite intotdeaua de un training de calitate si de o prezenta convingatoare in fata camerei.

Sa cooptam in echipa oameni de calitate. Traineri care iubesc sa ajute modelul, corecti si competenti.

Este o promisiune dificila, dar in care credem cu totii cu tarie. Iar atunci cand crezi cu tarie in ceva, rezultatele nu intarzie sa apara.
Si pentru ca Studioul de Videochat care trebuie sa indeplineasca o asemenea promisiune merita un nume pe masura, i-am spus LADYMILLION STUDIO

Principii LadyMillion

Studio Videochat LadyMillion

Tot ceea ce facem, trebuie sa se reflecte in valoarea modelelor de videochat LadyMillion si sa contribuie la misiunea noastra, aceea de a face viata mai buna pentru fiecare model in parte. De aceea, ne ghidam dupa cateva principii care ne ajuta sa punem in practica lucrurile in care credem.

Fiecare model este o LADYFiecare model este o LADY

Intr-un „ocean de la fel”, noi punem pret pe diferente si pe solutii personalizate.

Performanta cere pasiunePerformanta cere pasiune

Daca noi nu iubim ceea ce facem, nu vom putea convinge pe nimeni.

Pretuim calitatea umanaPretuim calitatea umana

Construim relatii bazate pe valori precum corectitudinea si seriozitate

Credem in munca bine facutaCredem in munca bine facuta

Nu facem lucrurile doar pentru ca sunt intr-un plan si trebuie bifate.

Cautam solutii, nu scuzeCautam solutii, nu scuze

Ne comportam ca si cum totul ar depinde de noi, deoarece in videochat totul depinde de noi

Ne reinventam continuuNe reinventam continuu

Modelul LadyMillion se reinventeaza si stie mereu noile tendinte in videochat.

LeadershipLeadership

Preferam sa ne asumam riscul de a gresi, in loc sa stam pe loc.

Promisiunea noastraPromisiunea noastra

Ne straduim de a avea cele mai bune si mai performante modele de videochat.

Angajari Studio Videochat

Daca iti doresti sa schimbi ceva in viata ta

de-ce-lady-million

Daca simti ca esti cam departe de visele tale, daca nu ai un loc de munca care sa-ti sustina indeplinirea dorintelor si nevoilor, atunci eu, Simona (resurse umane), te rog sa iei in considerare aceasta invitatie si sa ai incredere ca noi te putem ajuta sa prosperi.

De tine vor depinde doar increderea in tine si prietenia pe care o sa vrei sa ne-o oferi noua, colegelor tale si echipei care se va ocupa de pregatirea ta ca model videochat, seriozitatea cu care iti propui sa tratezi acest job (ma refer la alcatuirea unui program-la libera alegere-pe care sa-l respecti cu constiinciozitate).

Angajare Videochat Bucuresti

LadyMillion - Studio Videochat Bucuresti

lady-million-videochat

Studioul nostru este situat aproape de Piata Universitatii, asadar o zona centrala, usor accesibila, la un bussines center, unde beneficiem si de paza si protectie.

Studioul nostru de Videochat este pregatit sa iti ofere mediul de lucru ideal, totodata iti ofera trainingul si informatiile necesare ca tu sa devii in cel mai scurt timp un model de videochat de top si sa generezi incasari mari.

Totodata dispunem de o tehnica manageriala complexa care imbina armonios utilul cu placutul.Ne dorim sa lucram cu persoane care nu se multumesc cu putin, care doresc sa cunoasca succesul.

TOP