Angajari Videochat

Angajare Studio Videochat

Bine ai venit in lumea LadyMillion - un Studio de Videochat de succes

Angajari Videochat Bucuresti

angajari-videochat-lady-million Studioul nostru de Videochat LadyMillion va ofera un loc de munca legal si avantajos din punct de vedere financiar, unde puteti sa va dezvoltati imaginatia si creativitatea. Pentru a beneficia de aceste aspecte nu trebuie sa aveti o pregatire si o experienta mare deoarece aceste calitati se capata in timp. Activitatea de videochat reprezinta de fapt o comunicare virtuala si directa, ce se realizeaza cu ajutorul calculatorului, intre modele si membrii, prin camera web. Modul in care doriti sa comunicati cu vizitatorii este alegerea voastra, deoarece in intimitatea camerei si in spatele camerei web de care dispuneti aveti posibilitatea sa fiti oricine vreti. LadyMillion este un Studio de Videochat care isi desfasoara intreaga activitate intr-un mediu plin de caldura, civilizatie si confort si care isi selectioneaza cu mare atentie intregul colectiv. Studioul nostru si intreaga echipa exceleaza si isi face simtita prezenta prin experienta, profesionalism, seriozitate si creativitate, acestea ajutandu-ne sa gasim rezolvarea oricarei probleme rapid si de lunga durata. Studioul de Videochat LadyMillion foloseste echipamente si tehnologii avansate: calculatoare de ultima generatie, internet de mare viteza, lumini de studio, camere web specializate pentru industria videochatului, etc.

Avantaje LadyMillion

Fara acest principiu de baza, indiferent de domeniul de activitate, nu poti avea succes. Oferim si cerem deopotriva profesionalism. Indiferent de problema pe care o ai, de nelamuririle tale, oricand, la orice ora, cineva o sa te ajute.

La LadyMillion nu vor exista probleme de nici un fel. De la stabilirea orelor de lucru pana la efectuarea platilor. Stim ceea ce am promis si poti fi sigura ca ne vom tine de cuvant. De la cea mai mica si neinsemnata informatie pana la orice imagine pe care o vei vedea pe site-ul nostru, noi iti putem garanta faptul ca totul este real.

Studioul este supravegheat video iar pentru ca orice tip de probleme sa fie evitate, avem contract de colaborare si cu o firma de securitate. In plus, doar angajatii LadyMillion au acces in incinta studioului.

Stim foarte bine cat de important este acest aspect pentru tine. De aceea noi garantam faptul ca nimeni nu va afla despre colaborarea ta cu LadyMillion

A fost intotdeauna primul principiu pe care l-am luat in considerare si pe care l-am respectat.

In cadrul LadyMillion intreg personalul este feminin. De la modele pana la manager sau administratori de tura. Totul a fost gandit pentru ca tu sa te simti comfortabil.

Pentru ca industria videochatului este mereu in schimbare, pentru ca mereu apar lucruri noi, in cadrul LadyMillion trainingul se face permanent, tocmai pentru a fi intotdeauna la curent cu aceste noutati.

Pentru ca am promis transparenta va punem la dispozitie posibilitatea de a verifica situatia banilor fara nici o problema. In plus garantam faptul ca ii vei primi intotdeauna la timp.

Stim cu totii cat de importanta este viteza internetului si de aceea colaboram cu unul din cei mai importanti provideri din Romania

De la calculatoarele pe care le vei folosi pana la aparatura foto sau camerele video, totul este de ultima generatie, pentru ca, dupa cum am spus, doar calitatea conteaza pentru noi.

logo-site

Ne gasiti si pe facebook!

Conditii de angajare             

Pentru a ni te alatura, trebuie sa indeplinesti cateva conditii minime, spunem noi, in acest domeniu.

  • Obligatoriu varsta minima de 18 ani
  • Sa cunosti limba engleza la un nivel mediu, si oricare alta limba straina constituie un avantaj
  • Un aspect fizic placut si ingrijit
  • Sa fii comunicativa
  • Sa ai incredere in tine si sa fii mereu cu zambetul pe buze
  • Dorinta de a face bani

Pentru a te angaja in studioul de videochat LadyMillion te rugam completeaza formularul de Interviu Online sau sa ne contactezi telefonic la numarul de telefon: 0730.90.50.40

Angajari Studio Videochat Bucuresti

De ce sa alegi sa colaborezi cu LadyMillion - Studio Videochat Bucuresti?

Daca ai intreba modelele de videochat de la LadyMillion Studio de ce au ales sa colaboreze cu noi, cu siguranta ai afla o multitudine de motive. Suntem diferiti, avem preocupari, aptitudini si competente diferite, insa impartasim aceleasi valori, iar asta ne face unul dintre cele mai puternice Studiouri de Videochat din Bucuresti. La LadyMillion Studio, te intampina o atmosferă relaxata si prietenoasa. Aici iti este incurajata orice idee care poate sa faca lucrurile sa mearga mai bine. In plus, ti se ofera libertatea de a fi tu insati. Descopera o echipa profesionista si competitiva ce cauta in permanenta solutii inovative intr-un context provocator. Suntem un jucator important pe piata studiourilor de videochat din Romania. La LadyMillion suntem dedicati in a asigura satisfactia clientilor nostri, construind modele de videochat de succes

TOP